Onze werkwijze

Onze voordelen

Speciaal voor u op maat gemaakt

Uniek

Uniek, dat is wel het minste wat we van MyFixR kunnen zeggen.

In België zijn geen twee woningen hetzelfde. Logisch dan ook dat we voor elke unieke stek van onze klanten een volledige en op maat gemaakte service kunnen aanbieden.  Maak kennis met de diverse formules die we voor u hebben uitgewerkt en kies vandaag nog de voor u meest geschikte oplossing.

Geniaal

MyFixR biedt u waar u reeds lang naar zocht: één aanspreekpunt voor al uw klussen in de privatieve delen van uw woning.  Mooi en netjes voor u bijgehouden op basis van uw unieke adres. Wij nemen al uw zorgen met betrekking tot het onderhoud van de privatieve delen van uw woning over.  U heeft nu eindelijk tijd voor die welverdiende lange vakantie, cruise of quality time.

Historiek

Overzichtelijk beheerd, met een volledige historiek op een gebruiksvriendelijk, online platform. Alle uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden worden door ons bijgehouden.  U heeft als het ware een volledig onderhoudsboekje voor uw woning.

Online

Alles gebeurt volledig elektronisch.  Een uniek portaal waarmee de onderhoudslasten van uw schouder vallen.  U krijgt nu alle tijd vrij voor uw eigen hobby’s en die van uw gezin.

Vaste prijzen

Onze formules hanteren de beste prijzen voor de duurtijd van de overeenkomst. U komt dus niet voor financiële verassingen te staan.  Elke formule dekt het volledige bedrag van de diensten verbonden aan de interventie.
Uiteraard zijn eventuele materialen niet inbegrepen in de aangeboden formules.

Echte vakmensen

MyFixR werkt enkel met geselecteerde vakmensen.  Zij worden door ons gezocht en gescreend.  U hoeft zelf geen klusjesman of vakman meer te zoeken, een eenvoudige melding van uw probleem via MyFixR is voldoende.  Wij doen voor u de rest.

Onze unieke werkwijze
Een unieke aanpak voor u en uw woning

Word vandaag nog lid van onze online community en ontdek hoe makkelijk het leven voortaan kan zijn.

Bestel via onze online tool eenvoudig en vlug een noodzakelijke interventie.

Binnen maximaal 2 werkdagen ( PRO) wordt u door één van onze professionele partners geholpen.

Een half uurtje voor de interventie wordt u gebeld. U hoeft dus ook niet meer nodeloos te zitten wachten.

Kan de klus niet binnen één uur worden geklaard, dan zorgen we ervoor dat er alvast geen verdere schade is.

In dat geval, bezorgen wij u ook geheel gratis een professioneel rapport van de uit te voeren werken.

Eenvoudiger kan niet.

Zorgeloos genieten van uw woning